Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Ingrediënten:

Verwarm de grill of oven voor op 200-220 graden Celsius. Was de rucola.
Spoel het takje rozemarijn af en trek de naalden eraf en hak ze fijn. Roer door de kaas en breng op smaak met wat zout.

Snijd de ciabatta in schuine plakken en bestrijk ze met de geitenkaas. Bekleed een bakblik met bakpapier en leg hierop de broodjes en grill ze gedurende ongeveer 5 minuten lichtbruin.

Bedruppel de broodjes met de honing, bestrooi met wat versgemalen peper en garneer met de rucola.

Terug naar overzicht

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Insalata Caprese

Lees artikel

Warme ciabatta met Mozzarella

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel