Frittata met Chabichou du Poitou

Ingrediënten voor 4 personen:

 

Verhit de olijfolie in een ruime, zware koekenpan. Bak op een laag vuur de courgette en de paprika tot ze zacht zijn. Pers de knoflook erover. 

Verwarm intussen de grill voor, snijd de kaas in plakjes, klop de eieren los en voeg versgemalen peper en zout toe. 

Haal ongeveer 1/3 deel van het groentemengsel uit de pan. Verdeel de plakjes kaas in een laag over het restant in de pan, dek dit af met de rest van het groentemengsel en breng hierover nog een laagje kaas aan. Giet het eimengsel over het geheel en zorg ervoor dat ook de bodem van de pan gelijkmatig met ei is bedekt.  

Bak de frittata zacht door tot het stolt en zet dan de pan onder de grill (let op: bescherm de steel van de pan!) tot hij mooi bruin van kleur is.

Laat de frittata voor het aansnijden 5 minuten rusten en dien op met een groene salade.

Terug naar overzicht

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Insalata Caprese

Lees artikel

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel