Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Ingrediënten

Bereiding
Kook 200 gram fusilli beet gaar, spoel goed af met koud water en marineer licht met Extra vierge olijfolie.

Bak 150 gram prei- ringen kort en voeg 2 eetlepels Heksenkaas toe.

Maak het geheel samen met de fusilli goed warm.

 

Serveren; Het gerecht royaal bestrooien met de geraspte kaas en enkele zoete olijven en/of sud&soll tomaatjes.


Kooktip, voeg aan de gekookte fusilli wat verse kruiden toe zoals marjolein, oregano en peterselie, uiteraard alles vers.


Besprenkel het gerecht het laatst met wat druppels basilicum olie.

Basilicum olie zelf maken? Blender een goede Extra vierge olijfolie met royaal toegevoegd verse basilicumblaadjes, wat zeezout en vers gemalen peper goed fijn, tot een mooie dressing ontstaan.

Terug naar overzicht

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel