Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Ingrediënten

Bereiding
Kook 200 gram fusilli beet gaar, spoel goed af met koud water en marineer licht met Extra vierge olijfolie.

Bak 150 gram prei- ringen kort en voeg 2 eetlepels Heksenkaas toe.

Maak het geheel samen met de fusilli goed warm.

 

Serveren; Het gerecht royaal bestrooien met de geraspte kaas en enkele zoete olijven en/of sud&soll tomaatjes.


Kooktip, voeg aan de gekookte fusilli wat verse kruiden toe zoals marjolein, oregano en peterselie, uiteraard alles vers.


Besprenkel het gerecht het laatst met wat druppels basilicum olie.

Basilicum olie zelf maken? Blender een goede Extra vierge olijfolie met royaal toegevoegd verse basilicumblaadjes, wat zeezout en vers gemalen peper goed fijn, tot een mooie dressing ontstaan.

Terug naar overzicht

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel