Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Ingrediënten

Bereiding
Kook 200 gram fusilli beet gaar, spoel goed af met koud water en marineer licht met Extra vierge olijfolie.

Bak 150 gram prei- ringen kort en voeg 2 eetlepels Heksenkaas toe.

Maak het geheel samen met de fusilli goed warm.

 

Serveren; Het gerecht royaal bestrooien met de geraspte kaas en enkele zoete olijven en/of sud&soll tomaatjes.


Kooktip, voeg aan de gekookte fusilli wat verse kruiden toe zoals marjolein, oregano en peterselie, uiteraard alles vers.


Besprenkel het gerecht het laatst met wat druppels basilicum olie.

Basilicum olie zelf maken? Blender een goede Extra vierge olijfolie met royaal toegevoegd verse basilicumblaadjes, wat zeezout en vers gemalen peper goed fijn, tot een mooie dressing ontstaan.

Terug naar overzicht

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Lees artikel