Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Ingrediënten

Bereiding
Kook 200 gram fusilli beet gaar, spoel goed af met koud water en marineer licht met Extra vierge olijfolie.

Bak 150 gram prei- ringen kort en voeg 2 eetlepels Heksenkaas toe.

Maak het geheel samen met de fusilli goed warm.

 

Serveren; Het gerecht royaal bestrooien met de geraspte kaas en enkele zoete olijven en/of sud&soll tomaatjes.


Kooktip, voeg aan de gekookte fusilli wat verse kruiden toe zoals marjolein, oregano en peterselie, uiteraard alles vers.


Besprenkel het gerecht het laatst met wat druppels basilicum olie.

Basilicum olie zelf maken? Blender een goede Extra vierge olijfolie met royaal toegevoegd verse basilicumblaadjes, wat zeezout en vers gemalen peper goed fijn, tot een mooie dressing ontstaan.

Terug naar overzicht

Insalata Caprese

Lees artikel

Auberginetapenade

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Grissini

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel