Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Ingrediënten

Bereiding
Kook 200 gram fusilli beet gaar, spoel goed af met koud water en marineer licht met Extra vierge olijfolie.

Bak 150 gram prei- ringen kort en voeg 2 eetlepels Heksenkaas toe.

Maak het geheel samen met de fusilli goed warm.

 

Serveren; Het gerecht royaal bestrooien met de geraspte kaas en enkele zoete olijven en/of sud&soll tomaatjes.


Kooktip, voeg aan de gekookte fusilli wat verse kruiden toe zoals marjolein, oregano en peterselie, uiteraard alles vers.


Besprenkel het gerecht het laatst met wat druppels basilicum olie.

Basilicum olie zelf maken? Blender een goede Extra vierge olijfolie met royaal toegevoegd verse basilicumblaadjes, wat zeezout en vers gemalen peper goed fijn, tot een mooie dressing ontstaan.

Terug naar overzicht

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Pizzataart met mozzarella en Parmiggiano Reggiano

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel

Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing

Lees artikel