Gegrilde halloumi

Voor 10 stuks

Snijd het stokbrood in schuine sneetjes van 1 cm dik. Snijd evenveel plakken halloumi van3-5 mm dik.

Verhit een lichtgeoliede grillpan en rooster het stokbrood daarop aan beide zijden. Leg op een schaal en besprenkel met een beetje olijfolie.

Bestrijk de halloumi met 1 el olijfolie en de knoflook en leg gedurende 1 minuut in de grillpan tot de kaas aan beide zijden zacht is. Leg de kaas op het stokbrood en besprenkel met de resterende olijfolie en bestrooi met de fijngesneden munt en wat versgemalen peper. Direct serveren.

Terug naar overzicht

Mini sandwich met WeideGeit Blauw en gegrilde paprika’s

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Lees artikel