Gegrilde halloumi

Voor 10 stuks

Snijd het stokbrood in schuine sneetjes van 1 cm dik. Snijd evenveel plakken halloumi van3-5 mm dik.

Verhit een lichtgeoliede grillpan en rooster het stokbrood daarop aan beide zijden. Leg op een schaal en besprenkel met een beetje olijfolie.

Bestrijk de halloumi met 1 el olijfolie en de knoflook en leg gedurende 1 minuut in de grillpan tot de kaas aan beide zijden zacht is. Leg de kaas op het stokbrood en besprenkel met de resterende olijfolie en bestrooi met de fijngesneden munt en wat versgemalen peper. Direct serveren.

Terug naar overzicht

Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel