Gegrilde halloumi

Voor 10 stuks

Snijd het stokbrood in schuine sneetjes van 1 cm dik. Snijd evenveel plakken halloumi van3-5 mm dik.

Verhit een lichtgeoliede grillpan en rooster het stokbrood daarop aan beide zijden. Leg op een schaal en besprenkel met een beetje olijfolie.

Bestrijk de halloumi met 1 el olijfolie en de knoflook en leg gedurende 1 minuut in de grillpan tot de kaas aan beide zijden zacht is. Leg de kaas op het stokbrood en besprenkel met de resterende olijfolie en bestrooi met de fijngesneden munt en wat versgemalen peper. Direct serveren.

Terug naar overzicht

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Pizzataart met mozzarella en Parmiggiano Reggiano

Lees artikel

Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel