Hutspotschotel met komijnekaas

Voor 4 personen

Schil de aardappelen en kook ze tot ze gaar zijn. Schrap de wortels en kook ook deze tot ze gaar zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de wortels en de aardappels samen in een pan met de twee gesneden uien en stamp dit door elkaar. Voeg hier 250 gram in blokjes gesneden komijnekaas en de in stukjes gesneden rookworst aan toe. Doe dit alles in een ovenschaal. Leg over de schotel plakjes komijnekaas, verdeel hier een klontje boter overheen en bestrooi met paneermeel. 

Laat dit ca. 30 minuten in de oven staan.

 

Terug naar overzicht

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel