Hutspotschotel met komijnekaas

Voor 4 personen

Schil de aardappelen en kook ze tot ze gaar zijn. Schrap de wortels en kook ook deze tot ze gaar zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de wortels en de aardappels samen in een pan met de twee gesneden uien en stamp dit door elkaar. Voeg hier 250 gram in blokjes gesneden komijnekaas en de in stukjes gesneden rookworst aan toe. Doe dit alles in een ovenschaal. Leg over de schotel plakjes komijnekaas, verdeel hier een klontje boter overheen en bestrooi met paneermeel. 

Laat dit ca. 30 minuten in de oven staan.

 

Terug naar overzicht

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Grissini

Lees artikel