Hutspotschotel met komijnekaas

Voor 4 personen

Schil de aardappelen en kook ze tot ze gaar zijn. Schrap de wortels en kook ook deze tot ze gaar zijn. Verwarm de oven voor op 200 graden.

Doe de wortels en de aardappels samen in een pan met de twee gesneden uien en stamp dit door elkaar. Voeg hier 250 gram in blokjes gesneden komijnekaas en de in stukjes gesneden rookworst aan toe. Doe dit alles in een ovenschaal. Leg over de schotel plakjes komijnekaas, verdeel hier een klontje boter overheen en bestrooi met paneermeel. 

Laat dit ca. 30 minuten in de oven staan.

 

Terug naar overzicht

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel