Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Ingrediënten:

Bereiding:

Laat de oven voorverwarmen op 230 gr. C.
Snij de ½ Sainte Maure in 6 schijfjes. Kruid met zout en peper elke
kabeljauwsteak en rol ze in een sneetje serranoham. Leg er een schijfje
Sainte Maure op en plaats ze in het deksel van een ovenschaal.
Schil de paprika’s met een dun/fijn schiller en hak ze samen met de sjalot
grof. Giet de quinoa en de gehakte paprika’s en sjalot in de ovenschaal. Voeg er de groentebouillon aan toe en zet de deksel waarin de kabeljauwsteaks liggen
boven op de ovenschaal. Plaats daarbovenop een ovenschaal om af te dekken en laat gedurende 20 minuten bakken (230 gr. C.)
Haal er daarna de ovenschaal af en laat nog 5 minuten bakken.
Neem het geheel uit de oven, meng de quinoa met een lepel en laat nog 5 minuten rusten met het deksel erop alvorens het op te dienen (zie foto).
Overheerlijk en origineel.

 

Terug naar overzicht

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

Pizzataart met mozzarella en Parmiggiano Reggiano

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel