Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Ingrediënten voor 4 personen:

Zet de borden klaar en leg hierop een toefje rucola.

Verhit de boter in een koekenpan en bestrooi intussen de medaillons naar smaak met versgemalen peper en zout. Verwarm de oven(grill) voor.

Bak de kalfsmedaillons gedurende 3 minuten om en om. Leg het vlees op de toefjes rucola en leg op iedere medaillon een plakje PietersHoeve September Zacht. Deze smelten mooi over de medaillons.

Tip: 
Heerlijk met krieltjes uit de oven. Leg ze in een laagje olijfolie in een ovenvaste schaal en bestrooi ze met zeezout, zwarte peper, stukjes knoflook en rozemarijn. Laat gedurende 45 minuten garen in een voorverwarmde oven van 200 graden Celsius.

 

Terug naar overzicht

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Lees artikel

Warme ciabatta met Mozzarella

Lees artikel