Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Ingrediënten voor 4 personen:

Schil de asperges en snijd de houterige uiteinden af. Kook de asperges in ruim water met een snuf zout beetgaar. Snijd intussen de Sud-en-Sol tomaatjes (semi-gedroogde zontomaatjes, verkrijgbaar bij uw kaasspecialist) in kleine stukjes en bereid de roomsaus volgens de aanwijzigen op de verpakking. Laat de asperges even uitlekken en leg ze vervolgens in een ovenschaal. Verdeel de tomaatstukjes over de asperges en overgiet het geheel met de roomsaus. Verdeel de geraspte kaas erover en plaats de schaal onder de grill tot er een mooi bruin korstje op zit.

 

Terug naar overzicht

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel