Mini sandwich met WeideGeit Blauw en gegrilde paprika’s

Ingrediënten voor 12 stuks:

Schil de avocado-helft en verwijder de pit. Doe de avocado met het citroensap, de helft van de geraspte geitenkaas en een scheutje olijfolie in een schaal en meng het met een staafmixer tot een gladde massa. Breng op smaak met versgemalen peper en zout.

Pureer in een andere schaal het restant van de geraspte geitenkaas met de paprika (houd een stukje apart ter garnering) en breng op smaak met versgemalen peper en zout.

Besmeer 3 sneetjes brood royaal met het avocado-mengsel, leg op elk sneetje weer een boterham en besmeer deze met het paprika-mengsel. Afdekken met de overige 3 boterhammen.

Snijd (met een scherp broodmes!) de korstjes eraf en snijd de sandwiches vervolgens 2 maal diagonaal door. Prik een reepje gegrilde paprika en een toefje peterselie aan de prikkers en steek deze in de sandwiches.

LET OP: Maak deze sandwiches niet te lang van tevoren klaar, anders wordt het brood slap en verkleurt de avocado.

Terug naar overzicht

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel

Gegrilde Emmentalcake

Lees artikel