Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing


Voor de gorgonzoladressing

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.

Verhit de olijfolie en bak de spekreepjes goudbruin.

Schep de rijst samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en tomaat door de spekjes, tot de rijst mooi glanst.

Prak de gorgonzola fijn en meng met de olijfolie, azijn, yoghurt, knoflook, honing en bieslook. Breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

Verdeel de rijst over 4 borden en serveer de dressing erbij.

Terug naar overzicht

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Grissini

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel