Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing


Voor de gorgonzoladressing

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.

Verhit de olijfolie en bak de spekreepjes goudbruin.

Schep de rijst samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en tomaat door de spekjes, tot de rijst mooi glanst.

Prak de gorgonzola fijn en meng met de olijfolie, azijn, yoghurt, knoflook, honing en bieslook. Breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

Verdeel de rijst over 4 borden en serveer de dressing erbij.

Terug naar overzicht

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel

Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel