Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing


Voor de gorgonzoladressing

Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking gaar.

Verhit de olijfolie en bak de spekreepjes goudbruin.

Schep de rijst samen met de zonnebloempitten, pompoenpitten en tomaat door de spekjes, tot de rijst mooi glanst.

Prak de gorgonzola fijn en meng met de olijfolie, azijn, yoghurt, knoflook, honing en bieslook. Breng op smaak met vers gemalen peper en zout.

Verdeel de rijst over 4 borden en serveer de dressing erbij.

Terug naar overzicht

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Grissini

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Warme ciabatta met Mozzarella

Lees artikel