Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Voor 4 personen:

Voor de dressing:

Snijdt de Boerenkaas in gelijkmatige echt kleine blokjes. Maak de frambozen voorzichtig schoon, was ze liever niet. Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloen in smalle parten. Was en droog de veldsla of alfalfa. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Klop een dressing van de ingrediënten. Meng de veldsla of alfalfa vlak voor het serveren met een deel van de dressing en verdeel de sla over 4 borden. Rangschik de meloen, de frambozen en de blokjes Boerenkaas op de veldsla of alfalfa en lepel de rest van de dressing eroverheen. Garneer met de pijnboompitten.

Variatie: vervang de frambozen door aardbeien en halveer deze zo nodig.


 

Terug naar overzicht

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Veldsla met cranberry's, peer en schapenkaas

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

Mini sandwich met WeideGeit Blauw en gegrilde paprika’s

Lees artikel