Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Voor 4 personen:

Voor de dressing:

Snijdt de Boerenkaas in gelijkmatige echt kleine blokjes. Maak de frambozen voorzichtig schoon, was ze liever niet. Halveer de meloen, verwijder de pitten en snijd de meloen in smalle parten. Was en droog de veldsla of alfalfa. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan. Klop een dressing van de ingrediënten. Meng de veldsla of alfalfa vlak voor het serveren met een deel van de dressing en verdeel de sla over 4 borden. Rangschik de meloen, de frambozen en de blokjes Boerenkaas op de veldsla of alfalfa en lepel de rest van de dressing eroverheen. Garneer met de pijnboompitten.

Variatie: vervang de frambozen door aardbeien en halveer deze zo nodig.


 

Terug naar overzicht

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Insalata Caprese

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel