Salade van peer en Duetto van het Huis

Ingrediënten (voor 4 personen):


Voor de dressing:


*: verkrijgbaar bij De Kaasspecialist, Zuivelland en Van de Kaasplank

Rooster de walnoten gedurende 2 minuten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Schud ze regelmatig om aanbranden te voorkomen.
Meng met een staafmixer alle ingrediënten voor de dressing, behalve de olie. Voeg daarna de olie langzaam toe tot de dressing gaat binden.
Schep de walnoten, peer, bleekselderij en Duetto van het Huis voorzichtig door elkaar. Giet de dressing erover.

Terug naar overzicht

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Pizzataart met mozzarella en Parmiggiano Reggiano

Lees artikel