Salade van peer en Duetto van het Huis

Ingrediënten (voor 4 personen):


Voor de dressing:


*: verkrijgbaar bij De Kaasspecialist, Zuivelland en Van de Kaasplank

Rooster de walnoten gedurende 2 minuten in een droge koekenpan tot ze goudbruin zijn. Schud ze regelmatig om aanbranden te voorkomen.
Meng met een staafmixer alle ingrediënten voor de dressing, behalve de olie. Voeg daarna de olie langzaam toe tot de dressing gaat binden.
Schep de walnoten, peer, bleekselderij en Duetto van het Huis voorzichtig door elkaar. Giet de dressing erover.

Terug naar overzicht

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Grissini

Lees artikel