Veldsla met cranberry's, peer en SchooneBeeker schapenkaas

Voor 4 personen

Kook de cranberry’s met de suiker en de kardemompoeder in ca. 15 minuten net gaar, maar zorg ervoor dat de bessen wel heel blijven. Kook de haricots verts in 2-3 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water. 
Verdeel veldsla, peer, bonen en schapenkaas over 4 borden en druppel er wat goede olijfolie en citroensap over. Maak op smaak met peper en zout en garneer het geheel met de cranberry’s. Heerlijk met knapperig brood.

Terug naar overzicht

Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel