Veldsla met cranberry's, peer en SchooneBeeker schapenkaas

Voor 4 personen

Kook de cranberry’s met de suiker en de kardemompoeder in ca. 15 minuten net gaar, maar zorg ervoor dat de bessen wel heel blijven. Kook de haricots verts in 2-3 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water. 
Verdeel veldsla, peer, bonen en schapenkaas over 4 borden en druppel er wat goede olijfolie en citroensap over. Maak op smaak met peper en zout en garneer het geheel met de cranberry’s. Heerlijk met knapperig brood.

Terug naar overzicht

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel