Veldsla met cranberry's, peer en SchooneBeeker schapenkaas

Voor 4 personen

Kook de cranberry’s met de suiker en de kardemompoeder in ca. 15 minuten net gaar, maar zorg ervoor dat de bessen wel heel blijven. Kook de haricots verts in 2-3 minuten beetgaar en spoel ze af met koud water. 
Verdeel veldsla, peer, bonen en schapenkaas over 4 borden en druppel er wat goede olijfolie en citroensap over. Maak op smaak met peper en zout en garneer het geheel met de cranberry’s. Heerlijk met knapperig brood.

Terug naar overzicht

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel