Warme ciabatta met Mozzarella

Als u de Ciabatta moet afbakken, volg eerst de instructies op de
verpakking. Snijd de Ciabatta open en besprenkel met olijfolie.
De Mozzarella in schijfjes snijden en afwisselend met een gedroogd
tomaatje op de halve Ciabatta leggen. Met een lepel schept u een
streep Pesto Verde (groene pesto) over de Mozzarella en zongedroogde
tomaat. Vervolgens circa 15 minuten afbakken in een
voorverwarmde oven op 175º C.

Variatietip: U kunt een Ciabatta afbakken, beleggen met Rucola,
Mozzarella, Zongedroogde tomaatjes en een schepje Pesto Verde.
Koud ook heerlijk als lunchbroodje.

Terug naar overzicht

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Brood met kaas

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel