Warme ciabatta met Mozzarella

Als u de Ciabatta moet afbakken, volg eerst de instructies op de
verpakking. Snijd de Ciabatta open en besprenkel met olijfolie.
De Mozzarella in schijfjes snijden en afwisselend met een gedroogd
tomaatje op de halve Ciabatta leggen. Met een lepel schept u een
streep Pesto Verde (groene pesto) over de Mozzarella en zongedroogde
tomaat. Vervolgens circa 15 minuten afbakken in een
voorverwarmde oven op 175º C.

Variatietip: U kunt een Ciabatta afbakken, beleggen met Rucola,
Mozzarella, Zongedroogde tomaatjes en een schepje Pesto Verde.
Koud ook heerlijk als lunchbroodje.

Terug naar overzicht

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel

Gegrilde Emmentalcake

Lees artikel