WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Ingrediënten (voor 24 stuks):

Snijd de kaas in gelijke blokjes en snijd de plakken Parmaham doormidden. 

Snijd de pruimen in, maar zorg ervoor dat ze niet helemaal worden doorgesneden. Vul de pruimen met een blokje WeideGeit kaas. Wikkel een half plakje Parmaham om de gevulde pruim, steek er een (bamboe)prikker door.

Serveertip: Besprenkel het geheel met een goede kwaliteit balsamico azijn. 
Kies hiervoor een balsamico die goed gerijpt is (12 jaar of ouder), deze is veel zachter van smaak dan de “jongere”, en dus scherper smakende soorten.

Terug naar overzicht

Auberginetapenade

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel