WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Ingrediënten (voor 24 stuks):

Snijd de kaas in gelijke blokjes en snijd de plakken Parmaham doormidden. 

Snijd de pruimen in, maar zorg ervoor dat ze niet helemaal worden doorgesneden. Vul de pruimen met een blokje WeideGeit kaas. Wikkel een half plakje Parmaham om de gevulde pruim, steek er een (bamboe)prikker door.

Serveertip: Besprenkel het geheel met een goede kwaliteit balsamico azijn. 
Kies hiervoor een balsamico die goed gerijpt is (12 jaar of ouder), deze is veel zachter van smaak dan de “jongere”, en dus scherper smakende soorten.

Terug naar overzicht

Warme ciabatta met Mozzarella

Lees artikel

Ciabatta met geitenkaas, honing en rozemarijn

Lees artikel

Geitenkaas torentjes

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel

Pizza met zeevruchten en mozzarella

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel