WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Ingrediënten (voor 24 stuks):

Snijd de kaas in gelijke blokjes en snijd de plakken Parmaham doormidden. 

Snijd de pruimen in, maar zorg ervoor dat ze niet helemaal worden doorgesneden. Vul de pruimen met een blokje WeideGeit kaas. Wikkel een half plakje Parmaham om de gevulde pruim, steek er een (bamboe)prikker door.

Serveertip: Besprenkel het geheel met een goede kwaliteit balsamico azijn. 
Kies hiervoor een balsamico die goed gerijpt is (12 jaar of ouder), deze is veel zachter van smaak dan de “jongere”, en dus scherper smakende soorten.

Terug naar overzicht

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel

Salade van boerenkaas met frambozen en yoghurtdressing

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

WeideGeit Truffels

Lees artikel

Warme ciabatta met Mozzarella

Lees artikel