WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Ingrediënten (voor 24 stuks):

Snijd de kaas in gelijke blokjes en snijd de plakken Parmaham doormidden. 

Snijd de pruimen in, maar zorg ervoor dat ze niet helemaal worden doorgesneden. Vul de pruimen met een blokje WeideGeit kaas. Wikkel een half plakje Parmaham om de gevulde pruim, steek er een (bamboe)prikker door.

Serveertip: Besprenkel het geheel met een goede kwaliteit balsamico azijn. 
Kies hiervoor een balsamico die goed gerijpt is (12 jaar of ouder), deze is veel zachter van smaak dan de “jongere”, en dus scherper smakende soorten.

Terug naar overzicht

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Salade van peer en Duetto van het Huis

Lees artikel

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Met Parmigiano Reggiano gegratineerde asperges

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel