WeideGeit Truffels

Ingrediënten voor 12-15 stuks:

Hak de gepelde walnoten in stukjes, doe hiervoor de walnoten in een theedoek en sla erop met een hamer, maar pas op dat het niet te fijn wordt. Knip de bieslook in kleine stukjes. 

Zet 3 bordjes klaar met op één de gehakte walnoten, op één de gesneden bieslook en op één ongeveer een kwart van de gemalen geitenkaas. 

Meng in een kom de WeideGeit smeerkaas en het restant van de gemalen geitenkaas goed door elkaar. Draai van de kaasmassa kleine balletjes en rol ze door de walnoten, bieslook of de gemalen kaas.

Heerlijk bij de borrel of als klein voorgerechtje.

Terug naar overzicht

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Roquefort-en-sesamtosti

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Toast met geitenkaas en ham

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel