Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Ingrediënten (4 personen):

Hulpmiddelen: houten of ijzeren spitjes (spiezen)

Voorbereiding: 
snijd vlees, kaas, spekjes in blokjes van 2 cm. Uien in plakjes snijden. Komkommer in schijfjes van ½ cm dik snijden. Champignons schoonmaken en met citroensap besprenkelen.

Bereiding: 
Steek alle ingrediënten afwisselend op de stokjes, strooi er wat peper en paprika over. Olie verhitten en goed rondom aanbraden in 5 minuten. Daarna zouten en nog eens 10 minuten verder braden, regelmatig omdraaien. 
Geef er risotto en een groene sla bij.

Terug naar overzicht

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Insalata Caprese

Lees artikel

Gegrilde halloumi

Lees artikel

Geitenkaas en pruimen op volkorenbrood

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Auberginetapenade

Lees artikel