Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Ingrediënten (4 personen):

Hulpmiddelen: houten of ijzeren spitjes (spiezen)

Voorbereiding: 
snijd vlees, kaas, spekjes in blokjes van 2 cm. Uien in plakjes snijden. Komkommer in schijfjes van ½ cm dik snijden. Champignons schoonmaken en met citroensap besprenkelen.

Bereiding: 
Steek alle ingrediënten afwisselend op de stokjes, strooi er wat peper en paprika over. Olie verhitten en goed rondom aanbraden in 5 minuten. Daarna zouten en nog eens 10 minuten verder braden, regelmatig omdraaien. 
Geef er risotto en een groene sla bij.

Terug naar overzicht

Kaas-uien-brood

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel

WeideGeit Rood in pruimen met Parmaham

Lees artikel

Kalfsmedaillons van Peters Farm met PietersHoeve September Zacht

Lees artikel

Frittata met Chabichou du Poitou

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel