Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Ingrediënten (4 personen):

Hulpmiddelen: houten of ijzeren spitjes (spiezen)

Voorbereiding: 
snijd vlees, kaas, spekjes in blokjes van 2 cm. Uien in plakjes snijden. Komkommer in schijfjes van ½ cm dik snijden. Champignons schoonmaken en met citroensap besprenkelen.

Bereiding: 
Steek alle ingrediënten afwisselend op de stokjes, strooi er wat peper en paprika over. Olie verhitten en goed rondom aanbraden in 5 minuten. Daarna zouten en nog eens 10 minuten verder braden, regelmatig omdraaien. 
Geef er risotto en een groene sla bij.

Terug naar overzicht

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel

Pittige rijstsalade met spekjes en gorgonzoladressing

Lees artikel

Knapperige fontinasalade

Lees artikel

Fusilli met Heksenkaas, prei en Pietershoeve smeuïg belegen

Lees artikel

Kaasmacaroni uit de oven

Lees artikel

Luxe mini-sandwiches met Bouquet des Moines en zalm

Lees artikel