Zwitserse spitjes met Emmenthaler

Ingrediënten (4 personen):

Hulpmiddelen: houten of ijzeren spitjes (spiezen)

Voorbereiding: 
snijd vlees, kaas, spekjes in blokjes van 2 cm. Uien in plakjes snijden. Komkommer in schijfjes van ½ cm dik snijden. Champignons schoonmaken en met citroensap besprenkelen.

Bereiding: 
Steek alle ingrediënten afwisselend op de stokjes, strooi er wat peper en paprika over. Olie verhitten en goed rondom aanbraden in 5 minuten. Daarna zouten en nog eens 10 minuten verder braden, regelmatig omdraaien. 
Geef er risotto en een groene sla bij.

Terug naar overzicht

Fruitige gorgonzola tosti

Lees artikel

Malfattini - spinazieballetjes

Lees artikel

Hutspotschotel met komijnekaas

Lees artikel

Grissini

Lees artikel

Pizzataart met mozzarella en Parmiggiano Reggiano

Lees artikel

Kabeljauw met serranoham, Sainte Maure en quinoa met paprika’s

Lees artikel